1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
Кулінарія
Кулінарія

Кулінарія

Свій останній в житті Великдень Марина зустрічала в родині батьків у Запоріжжі. Як і багато років поспіль, вона спекла паски, вони вдалися і поетеса, за редакторською звичкою, їх сфотографувала. Рецепт, що вона завжди використовувала, дістався їй від маминої мами - бабусі Надії Тимофіївни, з якою ним поділилася сусідка – баба Маруся Семенюта (ст.Гайчур, Запорізька область). Для паски знадобиться: 1 літр молока 10 яєць 3 - 3,5 ст. цукру 70 г…
ЗНАДОБИТЬСЯ Фарш (будь-який) - 0,5 кгЯйця - 2-3 шт.Крохмаль - 3-4 ст. л.Майонез - 2-3 ст. л.Цибуля - 1шт. (за бажанням)Сіль, перець, спеції - за смаком. ПРИГОТУВАННЯ Всі інгредієнти ретельно перемішати в мисці. Дати постояти (чим довше фарш маринується, тим швидше готується полтім страва). Розігріти у пательні олію, викладати фарш ложкою, розрівнюючи у вигляді відбивних (0,5-0,7 см завтовшки). Смажити з обох боків до золотавого кольору. ПОРАДА Кількість крохмалю може варіюватися…
ЗНАДОБИТЬСЯ 4-5 яєць 1,5 скл. цукру 125 г маргарину 1,5скл. кефіру або сметани 1 ч. л. соди (погасити оцтом)  3 скл. борошна 2 ст. л. какао    Яйця збити з цукром. Розтопити маргарин і влити у збиту масу, перемішати. Додати кефір та соду Знову перемішати й додати борошно.  Ретельно вимішати. Розділити на 3 частини. У 2 частини додати какао, розмішати. Змастити  форму для кекса (з отвором посередині). Якщо такої немає,…

Мій настрій

Така тендітна, ніжна, тепла - мов сама весна...

Копия СОН ТРАВА