1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
16 липня 2014

Інформація для учасників конкурсу

Оцінити
(2 голоси)

Інформація

для учасників Всеукраїнського конкурсу молодої української поезії та української

авторської пісні імені Марини Брацило «Хортицькі дзвони»

Дорогі друзі!

У ході підготовки до проведення конкурсу мистецькою громадськістю було внесено пропозицію щодо заснування в рамках номінації «Авторська пісня» спеціального призу за написання двох пісенних творів на вірші Марини Брацило.

Оргкомітет та Журі Конкурсу, розглянувши цю ідею, підтримали її. На сьогодні знайшовся і меценат щодо фінансування цієї ініціативи в особі Запорізького титаномагнієвого комбінату.

Тож Оргкомітет та Журі Всеукраїнського конкурсу молодої української поезії та української авторської пісні імені Марини Брацило «Хортицькі дзвони» інформують, що відтепер учасники конкурсу можуть себе проявити не лише в номінаціях «Поезія» та «Авторська пісня», а і як автори музики на тексти Марини Брацило (автори-виконавці, акустичні гурти до 4-х осіб). Можливе виконання пісень як під власний акомпанемент, так і під фонограму «мінус».

Конкурсні матеріали на здобуття спеціального призу (аудіофайли пісень та роздруковані тексти до них) надсилати, як і матеріали на основні номінації, до 01.09.2014 на адресу Оргкомітету (або подавати особисто): 69063, м. Запоріжжя, вул. Жуковського 66а, Запорізький національний університет, кафедра українознавства (корп. 2 ауд.413), e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду . Тел. 067-648-17-17, 099-055-46-07 (координатор Стадніченко Ольга Олександрівна).

Повна інформація про конкурс на сайті: http://bratsylo.com.ua/konkurs.html

Оргкомітет та Журі конкурсу