01 листопада 2011

Відбулася презантація "моря і любові"

Друк

 15 жовтня в Запоріжжі в Універсальній науковій бібліотеці ім. Горького відбулася презентація моєї нової книги поезій "Mare Amoris (Морю, з любов’ю)". Загальний настрій вийшов просто фантастичним - завдяки тій атмосфері, яку створили разом усі присутні. Це була справжня зустріч друзів! Окрім того, у стінах бібліотечних інакше й бути не могло - адже ставлення до Слова тут особливе.
На щастя, "офіційного заходу" не вийшло. Починаючи від щирого й теплого привітання управління культури і туризму Запорізької облдержадміністрації аж по тотальне небажання загалу розходитися по закінченні зустрічі. Представив книгу, як і належиться, видавець - директор видавництва "Дике поле" Олександр Лазутін, творчу ювілярку (20 років на шпальтах і сторінках - це вам не жарти!) - голова Запорізької обласної організації Спілки письменників України поет Григорій Лютий. Ваша ж покірна слуга представила те, що могла - нову збірку і ось цей сайт. Насправді просто хотілося поділитися з друзями й шанувальниками радістю від появи нової "дитинки". Що й було зроблено. Тож звучали вірші - але не тільки. Хочеться подякувати безмежно талановитому колективу "Оксамит" за Пісню і подарунок - виконання "Думи на зруйнування січі". Зізнаюся, хоча я її написала, але почула наче вперше. І навіть уявити не могла, що вона так звучатиме. Без пісенного подарунка не міг прийти й давній друг - директор Театру-лабораторії "VIE" актор Дмитро Московцев. І справді, що за свято без співу під гітару. Дуже приємно було зустрітися і з братами й сестрами по перу! І з усіма, хто завітав "на вогник" - випадкових людей серед нас, ясна річ, не було. 
Тож - дякую всім, хто знайшов трохи часу для спілкування з поезією та поетом, хто зігрів теплом і подарував наснагу й відчуття "потрібності", хто розділив радість зустрічі. Дякую гостинному дому, який нас приймав, красивим співочим людям і Богу - за такі щасливі миті у житті. Сподіваюся, нові зустрічі будуть неодмінно!

Повернутись нагору