1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
27 жовтня 2017

Завітайте на Презентацію

Всеукраїнський конкурс молодої української поезії та української авторської пісні «Хортицькі дзвони» з'явився для відзначення пам'яті і продовження справи поета і пісняра Марини Брацило, яка була родом із Запоріжжя і загинула влітку 2013 року на злеті свого творчого життя. Вже четвертий рік поспіль конкурс збирає талановитих молодих людей, що пишуть поезії і пісні, з усієї України.

В рамках «Запорізької книжкової толоки – 2017» 29 жовтня поточного року пройде Презентація щорічного Всеукраїнського конкурсу молодої української поезії та української авторської пісні імені Марини Брацило «Хортицькі дзвони».

Оргкомітету і журі конкурсу вдалося знайти і відкрити для широкого загалу нові цікаві імена. Радісно бачити, як продовжує вдосконалюватися майстерність колишніх конкурсантів. Мета заходу: представити результати трирічної роботи з розвитку культурного життя в Україні та залучити нових друзів до творчої співпраці.

На презентації пройдуть поетичні читання конкурсантів і переможців конкурсу. Запланована участь голови журі, Івана Андрусяка, а також автограф-сесія молодих авторів, що видали свої книжки після перемоги в «Хортицьких дзвонах».
Початок о 13.00 (локація 6).