1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
23 листопада 2018

Гала-концерт переможців V Всеукраїнського конкурсу молодої української поезії та авторської пісні ім. Марини Брацило «Хортицькі дзвони»

29 листопада о 14.30 в актовому залі ЗНУ відбудеться Гала-концерт переможців V Всеукраїнського конкурсу молодої української поезії та авторської пісні ім. Марини Брацило «Хортицькі дзвони».

Організатори конкурсу – Запорізька міська рада та Запорізькій національний університет.

В цьому вже п’ятому ювілейному концерті візьмуть участь цьогорічні переможці – молоді поети та автори виконавці з різних регіонів України, серед яких є і запоріжці. Їх імена стануть відомі широкій громадськості на Гала-концерті.

Продемонструють свою творчу майстерність переможці минулих років: Ірина Сажинська, Олена Ольшанська, Ліна Біла, Каріна Бойко, Андрій Марусик, Олександр Смирнов та інші. До дійства долучаться члени журі з Києва: поет і видавець Іван Андрусяк, автор-виконавець Віктор Нестерук, - та представники його запорізького крила: співак і композитор Анатолій Сердюк, керівник Театру поетичної пісні Олена Алєксєєва, заслужений працівник культури України Володимир Артемьєв. На концерті прозвучать також поезії та пісні Марини Брацило, яка є для конкурсантів взірцем служіння рідному українському слову.

Концерт пройде в межах низки заключних заходів конкурсу, серед яких також: майстер-класи від членів журі для учасників конкурсу, творча зустріч голови журі Івана Андрусяка, прес-конференція тощо.

Більш докладно про ці події можна дізнатися на фейсбук-сторінці конкурсу: https://www.facebook.com/konkursMarynyBratsylo/