12 листопада 2019

Круглий стіл. 14 листопада (оновлено)

Друк

Поезія Марини Брацило в сучасних літературознавчому та культорологічному дискурсах

14 листопада 2019 року 14:30 

Запорізький національний університет

(українська світлиця 2 корпус, 4 поверх, ауд. 417)

У рамках Всеукраїнської наукової конференції «Запорожжя в гуманітарному дискурсі», організованої в ЗНУ та серед цьогорічних заходів, які традиційно проводяться в рамках конкурсу, оргкомітети конференції і VІ Всеукраїнського конкурсу молодої української поезії та авторської пісні імені Марини Брацило «Хортицькі дзвони» планують проведення круглого столу, присвяченого дослідженню творчості української поетеси та авторки-виконавиці Марини Брацило.
Нагальність його проведення ґрунтується на тому, що Конкурс, який охопив творчу молодь віком України від 15 до 25 років, викликав потужну увагу його учасників та зацікавленої спільноти до творчого доробку мисткині, чиє ім’я він носить. Цьому сприяє також функціонування персонального поетичного сайту поетеси та сторінки, присвяченої її життю та творчості на Фейсбуці.
У ході роботи круглого столу буде розглянуто питання актуальності поезії та пісенної спадщини Марини Брацило в контексті сучасного літературного процесу.
До участі запрошуються науковці-літературознавці, студентство, викладачі вишів та педагоги, бібліотечні працівники та представники дотичних жанрів мистецтва, зацікавлені в дослідження та популяризації поетичної та пісенної спадщини української мисткині, родом із Запоріжжя.

Повернутись нагору